KylAcc är företaget som levererar och ser till att ni är varma om vintern och håller svalkan om sommaren.
Vi lämnar ingen kund ute i kylan.

KylAcc är en mindre, personlig installationsfirma med omfattande erfarenhet av värmepumpar. Våra kunder är främst privatkunder, men vi installerar och servar även åt företag och större klimatanläggningar. Goda referenser finns.

Brett sortiment

Vi är märkesoberoende och säljer/installerar värmepumpar, luftkonditionering, AirCondition och luftrening/luftrenare från ett flertal välrenommerade tillverkare. Det viktigaste för oss är att du som kund får en väldimensionerad kvalitetsprodukt som passar dina behov – inte att sälja en värmepump från en särskild tillverkare. Dock använder vi oss enbart av kvalitativa märken för att få den mest hållbara kundlösningen.

Jour & Service

KylAcc erbjuder även service och jour 24/7 vid driftstopp och service utav bil och lastbils ACC. Vi hjälper gärna till i din verksamhet så som i storkök m.m.

Vanliga Tjänster vi erbjuder:

  • Värmepumps-installationer
  • Service för förlängd livslängd av värmepumpar
  • Jour vid driftstopp
  • Service och reparation av bil- och lastbils-acc
  • Poolvärme till pooler m.m.
  • Storkök och butikskyl-service

Att välja KylAcc är att välja en helhetslösning av hög kvalitet.

Behöriga Rörmokare

KylAcc använder oss bara av VVS-installatörer med Säker Vatten vid vatten- installationer som tex vid poolvärme och luft vatten installationer.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök, innan vi lämnar offert.
Välkommen att kontakta oss!